Denne oppskrifta finnes det to utgaver av. Den ene er på et veldig tynt, slitt papir og så godt som uleselig. Flekkete er den også! :-) Denne ble nemlig bakt ofte, og det var alltid et stykke i frysen som hun kunne tine ganske raskt og servere til kaffen. Min bror og far fant fort ut at den nesten ikke trengte tining heller... veldig populær med andre ord.
Dagmars skuffekake
3 egg og 3 kopper sukker piskes.
Tilsett 225 g smelta smør, 2 ts bakepulver, 3 ss kakao, 4 kopper mel og 1/2 kopp melk.
Fyll:
300 g melis, 100 g smør, 1 1/2 ss kakao, 3-4 ss sterk kaffe. Påsmøres mens kaken er varm.
Det står ingenting om formens størrelse eller steketid, hun hadde nok dette i hodet. Husker at den ble laget i en godt brukt, liten langform og kan tenke meg at steketid er 30-40 min på 175 grader.
Lykke til!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar